a
kat-lash-mihalnice
 • Zivot v USA  • Film CRYPTO HEADS

Film CRYPTO HEADS

Film ktorý mal mať jeho premiéru aj na Slovensku. Bohužial kôli druhému lockdownu sa ale neuskutočnila.

Príbeh filmu Crypto Heads

Flip O’Hara, 45 je bohatý obchodník, ktorý zarobil svoje bohatstvo vytvorením ziskovej elektronickej spoločnosti od nuly. Zatiaľ čo on a jeho manželka Brooke (30) bývajú v San Clemente v Kalifornii. Jeho partner Lil’ Mikey Kawalski, 70, rýchly podvodník s krátkou poistkou. dochádza z New Yorku do Encina a stará sa o svoju vysoko postavenú oftalmologickú firmu, ktorá slúži známym celebritám. Flip, naozajstný typ herca, má tiež veľmi temnú stránku v tom, že má problém otriasť sa životným štýlom surfovania a jeho lojalita s jeho partnerkou a manželkou je podozrivá.

LAGUNA BEACH, CA – JUNE 27: Actress Katarina Van Derham stars in “Crypto Heads” on June 18th, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Greg Doherty for Katarina Van Derham)

Brad Lozano, 50, Flipov celoživotný priateľ z pláže teraz informuje Flipa, že obchod s kryptomenami, na ktorom sa on, Flip a Mikey podieľali, práve skrachovala a je označená za totálny podvod a ich kolektívna investícia 100 000 dolárov bola stratená.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

A post shared by Katarina Van Derham (@katarinavanderham)

Neďaleko v Beverly Hills Tracy LeBlanc, 40, hollywoodska producentka a zlatokopka, prezradí svojej spolubývajúcej Lauren Grasso, 35, že na rozdiel od Flip práve zasiahla mesiac v obchodovaní s kryptomenami a teraz je pripravená na život. Problémy sa však blížia všetkým našim postavám, pretože lákadlo peňazí a sexepíl spojený s rizikom tejto podzemnej hry sa teraz stáva hlavnou témou zápletky.

LAGUNA BEACH, CA – JUNE 27: (L-R) Director Daniel J. Gillin and Actors Katarina Van Derham and Jeremy London on the set of “Crypto Heads” on June 27th, 2019 in Laguna Beach, California. (Photo by Greg Doherty)

Keith Adams, 25, váš typický rozmaznaný fešák a nahnevaný liberál, ktorému jeho otec miliardár, Bryan, ktorý žije na vode v 20-miliónovom sídle so svojím druhým synom Blakeom, úplne tínedžerom, odovzdal krypto peňaženku plnú mincí. zle zapadnúť. Keith veľmi rýchlo zistí, že byť tyranom má svoje nevýhody, keď sa hlúpo vyzerajúci „hacker“ menom Sammy rozhodne, že Adam chlapci a ich urážku treba raz a navždy vyrovnať. Príbeh je veľmi skutočný a veľmi zábavný. Staré príslovie „v peniazoch je koreňom všetkého zla“ nebolo nikdy lepšie povedané.

LAGUNA BEACH, CA – JUNE 27: (L-R) Actors Katarina Van Derham and Jeremy London on the set of “Crypto Heads” on June 27th, 2019 in Laguna Beach, California. (Photo by Greg Doherty)

Tento film je rýchlo sa pohybujúca tvrdá jazda v pozadi s kvapkami pobrežia Orange County, New Yorku a Beverly Hills. Crypto Heads obráti mnoho hláv a to je prísľub.